De Sportvisser;

al jaren een begrip in Mosseldorp Yerseke!

U vindt ons onderaan de dijk bij de jachthaven.

De Sportvisser in Yerseke
Vroeger was de Sportvisser om 06.00 uur ’s morgens de verzamelplek voor Sportvissers die in groten getale vanaf Yerseke met een boot de Oosterschelde opgingen voor een dagje vissen, en na het vissen terugkeerden om de vis te wegen en uiteraard ontbrak dan een hapje en drankje niet.  Vandaar de naam Sportvisser.

Vlees en natuurlijk vis en schaaldieren
In ons eetcafé staat een enthousiast team klaar u te laten genieten van ‘H eerlijke (lunch) gerechten zowel vis als vlees. Uiteraard ontbreken de Zeeuwse Mosselen niet op ons menu. Hoe kan het ook anders in Yerseke en met een eigenaresse afkomstig uit een familie met eigen Mosselkwekerij!

Terras
Zodra de temperatuur het toelaat is het goed toeven op het grote zonnige terras met één van de lekkere wijntjes die wij per glas serveren, bubbels, sangria en er is een ruime keuze uit speciaal biertjes of een lekker kopje koffie met verse Appelplaatcake van de plaatselijke bakker.

Foto PZC © Johan van der Heijden

Biljart
Als enige café in Yerseke beschikken wij nog over een echte biljarttafel.

Evenementen
Vergadering, lezing, (baby)borrel, jubileum of gewoon iets te vieren? Neem vrijblijvend contact met ons op wat de mogelijkheden zijn.

Groepen
Voor groepen hebben wij speciale tarieven, eventueel in combinatie met rondvaart, solex of scooter-tocht, rondleiding over oesterputten en haven.

Wij kijken uit naar uw bezoek in De Brasserie en Café de Sportvisser!

Gastvrije groet,
Monique Verschuure en team

©2024 Eetcafé Sportvisser alle rechten voorbehouden | Privacybeleid
Ontwerp & realisatie Buro Cinq